U bent nu hier: Homepage  > Actieblok  > Summer Footbal...

actieblok

Laatst bijgewerkt op:

Summer Footbal Event

Op 18, 19 en 20 augustus wordt bij SV Argon het 7de Summer Football Event georganiseerd. Alle jonge voetballiefhebbers zijn welkom voor drie dagen leuk en leerzaam voetbalplezier. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub dus ook klasgenoten, vrienden en familie kunnen meedoen! 

Zoals elk jaar zullen er veel bijzondere trainingsvormen, een onderling toernooi, een attractiedag, voetbalquiz en voetbalbingo zijn. Dit jaar zullen we een spectaculaire attractie toevoegen en samenwerken zal centraal staan op deze voetbaldagen. 

Het Summer Football Event is een ideale vakantiebesteding om de voetbalsmaak weer te pakken te krijgen, voetbalvrienden te ontmoeten en met een voorsprong het nieuwe voetbalseizoen te beginnen.

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven staat op www.togethersportevents.nl/sfe-argon dus zorg snel dat je dit voetbalfeest niet mist!

Sportieve groeten en een mooie seizoensafsluiting gewenst, 

Organisatie Summer Football Event 
jobjan@togethersportevents.nl
Aparts+AutomaterialenJuwelier+van+BeekJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtFlynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsZiekenhuis+AmstellandReurings+Onroerend+GoedEvent+StationSlijterij+VreelandL%C3%BCbke+B.V.Van+ZuylenKingsalmarktSpelt+Bedrijven

HOOFDSPONSOR

Rabobank

ACTIEBLOK

Summer+Footbal+Event

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

0297 281886
0297 286078