U bent nu hier: Homepage  > Albums  > JO17-5 boekt tweede competieoverwinning op rij

Album

JO17-5 boekt tweede competieoverwinning op rij

Het is zaterdag. De tweede competitiewedstrijd staat voor de deur. Gisteren en vandaag is de regen gestaag neergedaald op de kletsnatte velden. Vandaag zeggen we dan ook; Lang Leve het kunstgras!

Er is deze week weer uitbuiting getraind en het zou dus wel heel sneu zijn als de wedstrijd niet zou kunnen doorgaan. Dit seizoen is het weer even wennen aan al die nieuwe tegenstanders. Van die onbekende namen is vandaag ASV ’65 te gast. Een team met een aantal zeer stevige spelers van zowel het vrouwelijke als het mannelijke geslacht.

Het publiek is weer met redelijke aantallen en voorzien van paraplus en verstandige kleding opgekomen. Na de 10-0 van vorige week is het dus nu afwachten of het kracht of toeval was. De eerste helft begint met een aantal leuke combinaties die vlot worden uitgevoerd. De kansen kwamen dan ook met enige regelmaat maar er werd nog niet met scherp geschoten. Tot Joey, na  een goedlopende aanval de bal beheerst achter de ASV keeper deponeert voor de 1-0.

Daarna wordt het langzaam wat minder. De tegenstander gaat er stevig tegenaan en breekt de combinaties  vooral door de bal ongecontroleerd weg te knallen. Mogelijk daardoor gaat  de lijn een beetje uit het spel. Wel komen er nog steeds kansen maar het blijkt moeilijk de bal tussen de palen te mikken. Terwijl het publiek nagels bijt kruipt de tijd voorbij. De rust breekt aan zonder dat er verder nog gescoord wordt.

In de rust zijn er (waarschijnlijk, want we waren er niet bij) wat stevige adviezen gegeven. Dat heeft (als de geruchten tenminste waar zijn) wel geholpen. Na de hervatting zat de snee er meteen beter in en werden er regelmatig mooie patronen op de mat getoverd. Daar had ASV niet van terug en nu begon ook de doelpuntenmachine weer te draaien. Toine, gastspeler Thijs van Dijk en Niels schoten raak in de 58e. 60e en 75e minuut.  Een reeks die onderbroken werd door een toevalstreffer van ASV in de 75e minuut.

Samenvattend, een wedstrijd met twee gezichten maar ook weer een demonstratie van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Het ging wat moeilijker dan vorige week maar het team heeft als team de schouders eronder gezet en dat leidde tot weer een mooie overwinning met als resultaat de eerste plaats op doelsaldo.

Deze week op pad naar Almere waar Forza Almere wacht. Die hebben nog geen enkele wedstrijd gespeeld dus het is weer afwachten hoe sterk ze zijn. 

Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.van+der+HelmVan+ZuylenLabre+AdvocatenVenen+Into+BusinessJumbo+VeenbrinkPiton+ConsultancyHandling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.Stichting+Ronde+Venen+Fonds

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\