U bent nu hier: Homepage  > Albums  > JO17-5 loopt tegen ongelukkige nederlaag op

Album

JO17-5 loopt tegen ongelukkige nederlaag op

Na een paar mooie overwinningen is 17-5 onverwacht, ongelukkig en onverdiend tegen de eerste nederlaag van dit seizoen opgelopen. Tegen Forza Almere bleek het onmogelijk om te winnen. Hierbij speelde de scheidsrechter een op zijn zachts gezegd wat ongelukkige rol.

In een moeizame  eerste helft kwamen de  Argonauten niet echt in hun spel. De afwezigheid van vijf spelers van het basisteam had daar alles mee te maken. Hierdoor kwamen de ingeoefende patronen er onvoldoende uit. De 0-0 was dan ook een teleurstellende maar logische stand. Wel werd door het soms slecht te begrijpen fluiten de sfeer er niet echt beter op.

De tweede helft ging het beter maar door een ongelukkig foutje in de verdediging scoorde Forza de 1-0. Niet lang daarna veerde het publek op toen leenspeler Stan van Schaik voor Argon scoorde na een lange bal van achteruit. Helaas zag de scheidsrechter hier als enige buitenspel in. Na nog wat geharrewar over ingooien en al dan niet een strafschop voor Argon, waarbij de tegenstander het zelf oneens bleek met de beslissingen, nam de spelvreugde snel af.

Ook tekenend voor de warrige leiding was het niet registreren van de gegeven gele kaarten. Kortom, een wedstrijd om snel te vergeten. Een wedstrijd die kennelijk niet gewonnen mocht  worden. Dus wordt het wachten op de herkansing in de thuiswedstrijd. Dan zal het weer om het voetbal en het spelplezier gaan en niet over de bijzaken.