U bent nu hier: Homepage  > Albums  > Argon JO17-5 toont fraai herstel

Album

Argon JO17-5 toont fraai herstel

Na het teleurstellende resultaat van vorige week stond nu de wedstrijd tegen koploper AS80 op het programma. In de voorbereiding was er behoorlijk wat aandacht besteed aan de oorzaken van de misser tegen BVV dus was het tijd om weer vooruit te kijken.

Argon kwam dan ook sterk en fris uit de startblokken. Dat leidde al in de eerste minuut tot een strafschop die door Frans prima werd benut. 1-0 tegen de koploper die tot dan toe nog maar één (1!) doelpunt tegen gekregen hadden. Een prima begin dus.

Maar dat AS80 niet voor niks op de eerste plaats staat werd ook wel heel snel duidelijk. Dit is een sterk team met een aantal sterke spelers waartegenover Argon veel strijdlust en doorzettingsvermogen stelde. Dat kon echter niet verhinderen dat er in de 19e minuut een tegendoelpunt viel.

Dat maakte de wedstrijd nog eens extra spannend met een AS80 dat onder aanmoediging van een aantal wel heel rumoerige fans, op jacht ging naar de overwinning. Daartegenover stond een vastberaden Argon dat met taai en stug verdedigen uit alle macht het gelijkspel verdedigde. In eerste instantie kwam Argon er ook nog af en toe goed uit maar dat werd in de tweede helft minder en minder.

Het werd een zinderend spannende ontknoping waar ook de veldverlichting nog roet in het eten dreigde te gooien.  Maar met een serie prima reddingen hield Alif  de rest van de wedstrijd de “0” en groeide zo uit tot de held van de dag.

Al met al een koude, natte, gure middag met een hartverwarmende inspanning van het hele team. Spannender dan menige Netflix serie…

ACTIEBLOK

Voetbalschool