U bent nu hier: Homepage  > Albums  > Argon JO17-5 nog niet uit de winterslaap

Album

Argon JO17-5 nog niet uit de winterslaap

In dit verslag kunnen we heel kort zijn. Het Team was er nog niet helemaal bij. De Coach was nog niet helemaal opgewarmd. De Tegenstanders waren sterk en nogal flink uit de kluiten gewassen. Het Publiek keek gelaten toe. De Fotograaf nam de foto's maar het duurde nogal een poosje voor ze opgeleverd werden. Het Verslag liet eindeloos op zich wachten en de wedstrijd werd roemloos verloren met 1-5. 

Het enige lichtpuntje was het late doelpunt van Tom waarmee in elk geval de eer gered werd. Kortom, we hadden met zijn allen de winterslaap nog niet helemaal uit.

Gelukkig hebben we de foto's nog?  Volgende week de revanche tegen Forza Almere. De uitwedstrijd werd volgens sommigen vooral verloren van de scheidsrechter. Nu breekt het uur van de waarheid aan.

van+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Stichting+Ronde+Venen+FondsVenen+Into+BusinessReurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyVerkaik+Holding+B.V.Jumbo+VeenbrinkVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\