U bent nu hier: Homepage  > Albums  > Ook Maarssen te sterk voor Argon JO17-5

Album

Ook Maarssen te sterk voor Argon JO17-5

Het begon wel aardig, verliep daarna niet zoals gehoopt, waarna het weer wat beter ging en toch nog teleurstellend afliep.

Dat is in een notendop het verslag. Argon was wel feller en actiever dan in sommige vorige wedstrijden en er werd in elk geval tweemaal fraai gescoord. Maar het krachtsverschil in deze klasse is te groot om veel te kunnen uitrichten. Ook de gastspelers konden daar niet veel aan doen. 

Misschien kan het nog helpen de tactiek aan te passen aan de gegeven omstandigheden maar dan blijft het nog helemaal de vraag of dat zal helpen. Enfin, de lente is begonnen en het spelplezier is nog wel aanwezig.

Nu een keertje winnen zou wel fijn zijn. Misschien dinsdag 24 april in de avondwedstrijd tegen DOB in Nigtevecht dan maar? Die staan op de 6e plaats met 11 punten uit 7 wedstrijden...

Piton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmLabre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Venen+Into+BusinessVerkaik+Holding+B.V.Vermeij+Beheer+B.V.Van+ZuylenReurings+Onroerend+Goed

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\