U bent nu hier: Homepage  > Albums  > Argon JO17-3 start overtuigend in eerste bekerwedstrijd

Album

Argon JO17-3 start overtuigend in eerste bekerwedstrijd

Het seizoen is weer begonnen. En iedereen is een jaartje ouder dan bij de vorige start. Ons voormalige JO17-5 team gaat nu door het leven als JO17-3.

Vorige week ging ons team nog roemloos ten onder in de eerste oefenwedstrijd tegen Desto JO17-2. Dus was dit een echte test. FC Aalsmeer JO17-3 speelt, net als Argon derde klasse, dus vergelijkbaar? Daan en Floris konden er door blessure en ziekte niet bij zijn maar gelukkig hebben we een volle bank. Toen de teams het veld opkwamen bleken de Aalsmeerders meteen al een flink beetje kleiner van stuk dan de reuzen die we tegenkwamen in de tweede seizoenshelft van seizoen 2017-18.

Toch was de eerste helft niet eenvoudig. Na een periode waarin het spel heen en weer golfde viel tot ieders opluchting in de 16e minuut de eerste goal. Op aangeven van Tom scoorde Joey beheerst van dichtbij. De opluchting was ook meteen zichtbaar in het spel. Er was meer zelfvertrouwen en de inzet was voorbeeldig. Toch was het na twee minuten alweer gelijk. Een aantal misverstanden en even niet opletten gaf de Aalsmeerders net dat gaatje dat ze nodig hadden.

Toe bleek echter de veerkracht van dit team. De koppies bleven fier omhoog gericht, het was duidelijk, deze wedstrijd moest gewonnen worden. Het enthousiasme leidde een aantal malen tot onnodig buitenspel want de gretigheid spatte eraf. In de 38e minuut wist Dylano dan ook de 2-1 in het net te deponeren via een echte ouderwetse inswinger (voor hen die de term niet kennen is er Google).

Nog voor de rust zette Jim Joey alleen voor de goal en onze spits maakte het prima af. 3-1, de wedstrijd gespeeld? De bus parkeren? Niets daarvan. Na de rust pikte Argon de draad gewoon weer op met doelpunten in de 45e (Jim op aangeven van Joey), 48e (Joey met een schot ), 56e (Frans op een assist van Toine) en 78e minuut (Moreno na goed doorzetten op een mooie diepte pass van Pascal.

Tussendoor nog een doelpunt van Aalsmeer in de 61e minuut maar dat kon de pret totaal niet drukken. Ook de protestactie van de grensrechter na een door hem geziene buitenspelgoal bracht de goed leidende scheidsrechter niet uit zijn evenwicht.

Kortom een goed resultaat zo vroeg in het seizoenen. Als dit team nog wat meer conditie en automatismen ontwikkelt kan het een heel leuk seizoen worden.

Labre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsVenen+Into+BusinessHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+Goedvan+der+HelmVermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\