U bent nu hier: Homepage  > Albums  > Winterstop, de eerste seizoenshelft zit erop

Album

Winterstop, de eerste seizoenshelft zit erop

Ja ja beste lezertjes, 2018 is weer bijna voorbij, 2019 staat voor de deur. Tijd voor honderden terugblikken. Daarbij mag een kort overzicht van de eerste seizoenshelft natuurlijk niet ontbreken. Een mooi programma met tegenstanders van zeer uiteenlopende kwaliteit. En dus zagen we heel verschillende uitslagen. Van een uitschieter tegen bij BFC (13-2 gewonnen) tot een domper in de beladen derby  tegen CSW (onverdiend in de laatste minuut met 3-2 het schip in).

Maar dit team is meer dan voetballen, winnen of verliezen. Dit team is een groep jonge mannen die samen plezier hebben, opgroeien en daarbij ook nog voetballen. Met een staf van twee toegewijde trainer/coaches die er heel wat tijd in steken.  En ook het hondstrouwe publiek  mag niet vergeten worden. In hitte en kou, bij vreugde en verdriet, ze zijn er steeds weer. Altijd genoeg om de steeds grotere kerels te vervoeren, altijd klaar voor wat deskundig advies vanaf de zijlijn, altijd bereid de vlag ter hand te nemen.

Alles bij elkaar een team om bij te willen horen. Dat is ook te zien aan al die foto’s van bankzitters, lijnkijkers en verbeten spelers. Allemaal gebrand op de overwinning maar tevreden met inzet en plezier.

Dit was de eerste seizoenshelft, tijd voor bezinning, vrolijk uiteinde, goed begin en een welgemeende groet aan ons allemaal.

En als de oliebollen allang verteerd zijn en het laatste vuurwerk geknald heeft  start het weer met een thuiswedstrijd tegen Zuidvogels. Die hebben we nog niet gehad. Staan nu 2e met 21 uit 8… Dus dat wordt volle kracht vooruit. Op naar een mooie tweede ronde!

Van+Zuylenvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkVenen+Into+BusinessPiton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\