U bent nu hier: Homepage  > Basketbal  >

Argon basketbal Dames 1

basketbal Dames 1

Achterste rij v.l.n.r.: Ineke Spraakman, Shirley Joan van Bredero, Femke Abrahamsen, Jola Machalska
Voorste rij v.l.n.r.: Ingrid Zomer, Marieke van Putten, Marieke Gobee, Rianne Gortenmulder
Niet op de foto: Liljan van der Wilt en Marella Verhagen
Coach: Tineke Mijts

De kern van dit team is al jaren een hecht team. De dames zijn al een aantal jaar op rij winterkampioen, maar weten dit niet vast te houden voor de 2e helft van het seizoen. In het seizoen 2013-2014 zijn de Dames 1 eindelijk aan het einde van het seizoen kampioen in hun klasse geworden. In het seizoen 2015-2016 bestond het team uit 6 basisspelers en werd het team aangevuld uit spelers uit Dames 2.

En vanaf het seizoen 2016-2017 zijn alle aanwezige dames toegevoegd aan het enige damesteam wat nog over is gebleven. Ook heeft dit team de voorkeur uitgesproken om met ingang van dit seizoen weer te trainen en wedstrijd te spelen in sporthal de Eendracht.

Verslagen van Argon Dames 1

Er zijn nog geen verslagen.