U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Top weekend Ar...

Top weekend Argon JO13-1

Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Afgelopen weekend heeft Argon JO13-1 een sportief voetbal weekend gehad. Zaterdagmiddag werd het toernooi in Bodegraven feestelijk afgesloten als Kampioen van het toernooi JO13-1. Aansluitend stond op de camping Bots Holland in Waverveen een met zon overgoten BBQ klaar voor spelers, ouders, broers en zussen, geregeld door de ouders.
Na diverse (gekke en lachwekkende) spelletjes en een nachtelijke speurtocht konden de jongens een paar uurtjes slapen in de blokhutten op  de camping om vervolgens af te reizen naar De Kwakel voor een ochtendje Poldersporten. Sommige jongens konden hier even goed wakker worden in het koude water. Gelukkig scheen het zonnetje zodat het niet te koud werd voor de zwemmers.

Wij bedanken de Club van 100 van Argon voor hun bijdrage, de evenementencommissie van Argon voor het organiseren van de zondagochtend en alle ouders en trainers voor het organiseren, koken, opruimen, rijden en begeleiden. De spelers van de JO13-1 hebben een top  weekend gehad! Volgende week staat er nog 1 wedstrijd op het programma en dan is het voetbalseizoen 2016-2017 echt definitief afgesloten.

Iedereen een mooi en zonnige vakantie alvast toegewenst. Tot het volgende voetbalseizoen!

Argon JO13-1
Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Ziekenhuis+AmstellandPiton+ConsultancyFlynth+adviseurs+en+accountantsABN+AMRO+Bank+N.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsVan+ZuylenHandling+Company+MijdrechtVermeij+Beheer+B.V.van+der+HelmLabre+AdvocatenJumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.