U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Inleveren kled...

Inleveren kleding en sleutels

Het seizoen is ten einde en alles moet weer terug naar de materialencommissie van Argon.

Wij willen graag:
- Uitgeleverde sleutels van de ballenkokers/lockers retour ontvangen (worden volgend jaar allemaal weer anders verdeeld)
- Leiders/trainers die volgend jaar stoppen moeten ook hun sleutel inleveren die toegang geeft tot het materialenhok (onder retour betaling van de borg)
- Inleveren van de teamtassen met tenues….alleen van toepassing bij de selectieteams

U kunt bovengenoemde materialen inleveren op

MAANDAG 29 MEI 2017 TUSSEN 18.30 EN 19.30 UUR
OF
DINSDAG 30 MEI 2017 TUSSEN 18.30 EN 19.30 UUR

Daarnaast willen wij een ieder verzoeken om:
- De lockers te ontdoen van materialen die niet ingeleverd hoeven te worden (blikjes drinken, etensresten, enz enz), alles wat de materialencommissie aantreft in de lockers/ballenkokers zal worden weggegooid
- Voordat de trainingshesjes worden ingeleverd graag de hesjes wassen, als we hesjes aantreffen die drijfnat zijn zullen we het desbetreffende team noteren en krijgen zij in het nieuwe seizoen dezelfde stinkende hesjes weer retour

Het klinkt misschien allemaal erg streng maar wat we verleden jaar hadden aangetroffen was met geen pen te beschrijven en daar proberen we door middel van bovenstaande actie verbetering in te brengen.

Dus werk allemaal ff mee, vele handen maken licht werk en het blijft gezellig binnen de vereniging.
Noteer de inleverdata in jullie agenda’s en probeer te voldoen aan de verzoeken van de materiaalcommissie.

Mededeling voor de seniorenteams:
Wat ons betreft houden alle seniorenteams hun materialen en sleutels bij zich, er zullen volgend seizoen geen teamveranderingen zijn, er komt slechts 1 seniorenteam bij vanuit de JO19.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Cees, Richard en Gerard