U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Selectietraine...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Selectietrainers onderbouw

Foto van
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels in volle gang en het eerste onderdeel is dan natuurlijk de invulling van de diverse posities van trainers bij de selectieteams. Daarom zijn wij als TC onderbouw verheugd, dat onderstaande trainers in het komende seizoen 2017 – 2018 verantwoordleijk zullen zijn voor onze selectieteams in de onderbouw: 

JO13-1: Angélo Droogh en Rinse Verkerk
JO13-2: Jeroen Rademakers en André Paarlberg

JO11-1: Justin Gering en Rimmy Kloosterman
JO11-2: Teun Gortenmulder en Nick Kuiper

JO10-1: Lars Vlaming en Raoul van Wijk

JO9-1  : Dylan Bergkamp en Timo van der Meer
JO9-2  : Mathis Brétin en Erkelly de Sa

JO8-1  : Jordy Zwaneveld en Auke Kooreman

In deze opsomming mist u de namen van Ricardo van Doorn en Mitch van der Logt, die al enkele jaren actief zijn bij de opleiding van onze onderbouw. Helaas hebben zij komend seizoen vanwege studieverplichtingen geen gelegenheid meer om zich in te zetten voor onze jonge Argonauten. We willen Ricardo en Mitch heel hartelijk danken voor hun inzet binnen onze jeugdopleiding en wensen hen uiteraard succes toe met hun studie!
Daarnaast heeft Alan Doorson, die 3 jaar achtereen JO13-1 begeleid heeft, te kennen gegeven dat hij vanwege zijn drukke werkzaamheden geen tijd meer kan vrijmaken voor de begeleiding van een jeugdteam. Ook Alan willen we voor zijn inzet hartelijk danken.

TC onderbouw
van+der+HelmZiekenhuis+AmstellandVan+ZuylenReurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+VeenbrinkABN+AMRO+Bank+N.V.Piton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Verkaik+Holding+B.V.Handling+Company+MijdrechtFlynth+adviseurs+en+accountantsVermeij+Beheer+B.V.Labre+Advocaten

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\