U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > De voorzitter ...

De voorzitter nodigt u uit om mee te fietsen

Beste vrienden van Argon,

Zaterdag 10 juni organiseert onze hoofdsponsor de RABO bank de jaarlijkse RABO fietstocht, waarmee voor de deelnemende verenigingen geld is te vergaren. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart van onze mooie provincie en wat is er mooier dan op het gemak van al dit moois te genieten. U een prettige dag en de vereniging krijgt van de RABO een vast bedrag voor iedere deelnemer, die de rit uitfietst.

Voor de minder sterken onder ons die volstaan met 12 km is dat € 10,00 en voor diegene die 30 km aan kunnen (voor een beetje Argonaut een afstand die met twee vingers in de neus gereden kan worden) is dat € 20,00 voor de club en voor de bikkels onder ons die 100 km onder de banden weg kunnen werken is dat € 30,00 voor de club. Er zijn diverse startpunten waaronder de RABO aan Bozenhoven in Mijdrecht.

Je kunt je individueel melden maar het mooist is natuurlijk teambuilding waar je als team met elkaar er een gezellig uitje van maakt. Maar het is natuurlijk ook goed mogelijk anderen over te halen om op deze wijze iets voor de club te doen. Vrienden, familie, buren, kennissen, iedereen is welkom om voor Argon te willen fietsen.
Onderweg wordt er goed voor je gezorgd, aan het eind lever je de startkaart waarop je Argon hebt vermeld voorzien van de nodige controlestempels in en enige tijd later wordt het bedrag door de bank aan Argon overgemaakt. Voor iedereen een leuke happening met elkaar en voor onze club een bijdrage die we zeer goed kunnen gebruiken.

Het bestuur van Argon daagt (samen met alle vrijwilligers, die zelf uiteraard indien mogelijk ook mee doen) de leden uit om te laten zien dat het sportieve Argon hart op de goede plaats zit!

STEUN DE CLUB EN FIETS GEZELLIG MEE.

Ton Goedemoed,
voorzitter Argon