U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Het Mobiele Di...

Het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier

Zoals al eerder gemeld gaat de KNVB in het nieuwe seizoen voor de vastlegging van de wedstrijden over op een nieuw systeem via een app op de smartphone. Men gaat er van uit, dat de leider/teammanager over zo een toestel beschikt, net zoals de scheidsrechter. En mocht dat nu niet zo zijn, dan is er vast wel een teamlid in het bezit van zo'n noodzakelijke telefoon, dat is in ieder geval de achterliggende gedachte.

Het vraagt natuurlijk weer even aanpassen en enige handigheid om op deze manier te werken en daarom is het misschien wel zo handig om in de komende periode even rustig te gaan zitten en alles door te nemen. De eenvoudigste manier om alles te weten te komen, is op deze link te drukken, zodat u op de pagina van de KNVB komt met allerlei informatie omtrent deze overschakeling. Het lijkt zeker nuttig, om dit door te nemen, het zal het aantal vragen in de maand september bij aanvang van de bekerwedstrijden voorafgaand aan de competitie vast beperken.