U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Teamindelingen...

Teamindelingen jeugd

De diverse coördinatoren hebben in samenspraak met de TC en de leiders weer hun uiterste best gedaan om een indeling van de teams te maken, die voor een ieder akkoord is. In de diverse bijlages kun je per leeftijdscategorie bekijken welk resultaat er geboekt is. Deze indelingen zullen zeer binnenkort ook in SportLink verwerkt worden en dus te zien zijn op de teampagina's op deze website.

Mochten er ondanks al het overleg toch nog wijzgingen doorgevoerd moeten worden, dan zullen die uitsluitend op de teampagina doorgevoerd worden, de bijlages bij dit bericht zullen dus niet aangepast worden, dit ter info.

Dit artikel heeft de volgende bijlagen:

Teams_O9-O8.pdf
Teams_O11-O10.pdf