U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Seizoensafslui...

Seizoensafsluiting Argon JO17-3

Foto van Foto van
Op vrijdagavond 30 juni was de afsluitende BBQ voor het team JO17-3. Een beetje later, want inmiddels spelen we al een maand niet meer, maar dit bleek het beste haalbaar.

Ondanks de net-niet resultaten dit seizoen is de JO17-3 een hecht team geweest en dat bleek ook nu weer. De spelers hadden er zin in en lieten het vlees van meesterkok Wilfred goed smaken.
Ook met de aanwezige ouders was het heel gezellig om het seizoen nog eens door te nemen. Ondanks dat er een enkele speler gaat stoppen of leeftijd gedwongen naar een ander team moet zijn de plannen voor volgend jaar al gemaakt!

De JO17-3 dankt de leden van de Club van 100 van Argon voor de financiële bijdrage om deze BBQ mogelijk te maken en wenst iedereen een fijne vakantie en in goede gezondheid straks weer langs de lijn!
Jumbo+VeenbrinkHandling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyFlynth+adviseurs+en+accountantsReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Stichting+Ronde+Venen+Fondsvan+der+HelmZiekenhuis+AmstellandABN+AMRO+Bank+N.V.Verkaik+Holding+B.V.