U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Renovatie veld...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Renovatie veld 3

Foto van Foto van Foto van Foto van
Vandaag is een begin gemaakt met de renovatie van veld 3 en de eerste fase (na het verwijderen van de aan de ballenvangers bevestigde jeugddoelen) is dan natuurlijk het snijden, oprollen en verplaatsen van de toplaag, het eigenlijke kunstgras. En als je even met je ogen knippert, dan is veld 3 conform bijgaande foto's dus binnen de kortste keren gestript.
Gelijktijdig met de vernieuwing van de kunstgrasmat zullen er ook opstelplaatsen voor de verplaatsbare doelen aangelegd worden (de uitdraaibare jeugddoelen komen niet terug, maar worden vervangen door verplaatsbare doelen), worden de dug outs vernieuwd en het tegelpad richting veld 7 verbreed. Het is dus nog een heel karwei, waarvan we u tussentijds op de hoogte zullen proberen te houden.
Piton+ConsultancyLabre+AdvocatenFlynth+adviseurs+en+accountantsJumbo+VeenbrinkZiekenhuis+AmstellandVan+ZuylenStichting+Ronde+Venen+FondsABN+AMRO+Bank+N.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVermeij+Beheer+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\