U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > De kop is er a...

De kop is er af

Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Vandaag is de selectie begonnen met de voorbereiding op het komende seizoen, dat op zaterdag 2 september een aanvang zal nemen met de uitwedstrijd bij Achilles Veen. Vanwege vakantie was de groep uiteraard nog niet compleet, in de loop van de komende week komen er nog weer meer spelers bij zodat gebouwd kan gaan worden aan het nieuwe elftal.

In vergelijking met het debuutjaar in de hoofdklasse zijn er nogal wat mutaties, waardoor de nieuwe trainer/coach Simon Ouaali de (mooie) opdracht heeft om de groep tot een mooi geheel te kneden. Volgende week zaterdag staat de eerste oefenwedstrijd op de rol, u kunt dan zelf bij de ontmoeting met het naar de derde divisie gepromoveerde De Meern aan de Hoofdweg komen kijken hoe de eerste piketpaaltjes geslagen zijn en worden.

ACTIEBLOK

Argon-Ladru+voetbalschool