U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Voortgang reno...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Voortgang renovatie

Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
In gestaag tempo wordt gewerkt aan de renovatie van veld 3. De banden zijn gesteld, er is een nieuwe toplaag opgekomen, er wordt hard gewerkt aan de opstelvakken voor de verplaatsbare doelen, de drainage is gecontroleerd en doorgespoten en inmiddels is, zoals dat heet, de onderbouw van het veld goedgekeurd.

Dat houdt in, dat in de volgende fase de mat inclusief de onderliggende folie uitgerold zal gaan worden, iets waar vrijdag mee begonnen wordt.

Volgende week wordt ook begonnen aan de vernieuwing en uitbreiding van het hekwerk, waarna gewacht zal worden op de afsluitende behandeling van de mat, waarbij de TPE invulling er op komt. Dat moet echter vanuit Italië aangevoerd worden en naar verwachting zal daar pas in de loop van week 31 mee begonnen kunnen gaan worden.

Als er dus geen verdere vertragingen op gaan treden, moeten we bij aanvang van de trainingen weer over het veld kunnen beschikken, daar is de hoop in ieder geval op gevestigd.
Handling+Company+MijdrechtFlynth+adviseurs+en+accountantsvan+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyVan+ZuylenStichting+Ronde+Venen+FondsABN+AMRO+Bank+N.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Labre+AdvocatenReurings+Onroerend+GoedJumbo+VeenbrinkZiekenhuis+Amstelland

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\