U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Triest nieuws

Triest nieuws

Foto van Foto van
Ons bereikte het bericht, dat mevrouw Ria van der Gronde in de leeftijd van 80 jaar is komen te overlijden. In het verleden van onze club heeft Ria jarenlang deel uitgemaakt van het onvolprezen groepje gastvrouwen in de bestuurskamer bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal, geïnteresseerd als zij was in de club vanwege het lidmaatschap van zoon Patrick.

Getuige de tekst op de kaart heeft het afscheid inmiddels plaats gevonden. Wij wensen de familie sterkte toe bij het verwerken van het verlies.