U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Renovatie upda...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Renovatie update

Foto van Foto van Foto van Foto van Foto van
Langzaam maar zeker wordt het duidelijk, dat we volgend weekend waarschijnlijk weer gebruik kunnen maken van het gerenoveerde veld 3.

Inmiddels zijn de dug outs (met daarachter meer loopruimte) geplaatst, is het hekwerk compleet met de netten van de ballenvangers vernieuwd en zijn de opstelplaatsen voor de doelen ook afgewerkt. Op dit moment staat een twintigtal pallets met ieder zo’n 1.200 kg van de benodigde TPE korrels klaar, maar dit is pas een deel van de totale hoeveelheid. Als de rest volgens planning op maandag komt, kan het instrooien plaats vinden en worden op woensdag de nieuwe doel geplaatst. Dan rest nog slechts de keuring en wat klein straatwerk, wat echter het gebruik niet in de weg zal staan.

Dus hopelijk kan volgens de planning begonnen worden met de trainingen van alle andere elftallen.
Jumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyZiekenhuis+AmstellandVermeij+Beheer+B.V.Flynth+adviseurs+en+accountantsReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Labre+AdvocatenVan+ZuylenABN+AMRO+Bank+N.V.Verkaik+Holding+B.V.Handling+Company+Mijdrechtvan+der+Helm

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\