U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Het bestuur in...

Het bestuur in een nieuw jasje

Het nieuwe voetbalseizoen is onlangs weer begonnen dus een goede reden voor het bestuur van Argon om zich goed gekleed voor de prijzenkast op te stellen. Gelukkig hebben de heren daarbij hulp gekregen van twee fantastische sponsoren uit Mijdrecht, te weten Prego Mode en Reurings Onroerend Goed B.V. die er samen voor gezorgd hebben dat het bestuur zich kan presenteren met de uitstraling, die bij de vereniging past. Uiteraard gaat de dank mede namens de leden van het bestuur naar beide bedrijven!