U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Bekerloting: u...

Bekerloting: update

Vanmorgen is de loting verricht voor de eerste knock out ronde van het districtsbekertoernooi. Argon heeft daarbij een thuiswedstrijd getroffen en is gekoppeld aan Zandvoort, uitkomend in de derde klasse B, waar zij na twee wedstrijden nog zonder puntverlies zijn en een gedeelde koppositie innemen.
Deze ronde wordt gespeeld met avondwedstrijden en voor ons betekent dit een wedstrijd op dinsdag 24 oktober aan de Hoofdweg.

UPDATE: op verzoek van Zandvoort is deze wedstrijd verplaatst naar dinsdag 17 oktober!!
Flynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsZiekenhuis+AmstellandLabre+AdvocatenVan+ZuylenHandling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmPiton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.ABN+AMRO+Bank+N.V.Vermeij+Beheer+B.V.Jumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.