U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Stichting Jong...

Stichting Jongeren Actief

Het gaat goed met de economie, wordt ons met enige regelmaat verteld. Maar ondanks dat zijn er toch nog genoeg huishoudens te vinden, waar de euro's niet zo makkelijk uitgegeven kunnen worden en de nood soms zo hoog is, dat hobbies er onder kunnen leiden.
Gelukkig is er dan de mogelijkheid om aan te kloppen bij de Stichting Jongeren Actief, die ondersteuning biedt aan kinderen tot en met de leeftijd van 18 jaar om hen toch hun favoriete hobby uit te laten oefenen. Dus mocht het moeilijk zijn of worden om bijvoorbeeld de contributie van de voetbalvereniging of basketballclub op te hoesten, schroom dan niet om met de mensen van deze stichting in contact te treden. Alle noodzakelijke informatie vindt u op deze pagina.