U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Zaterdag weer ...

Zaterdag weer heerlijke snert!

Zaterdag kunt u na afloop van de wedstrijd van het eerste weer genieten, want niemand minder dan Frans Versteeg van Versteeg Culinair zal u namelijk verwennen met oerhollandse erwtensoep (met roggebrood) en deze gratis voor u serveren.
Een mooie geste van Jeroen en Ellen van het bedrijf  dat gevestigd is aan de Bozenhoven 25 in Mijdrecht en wat zeer door onze vereniging wordt gewaardeerd.
Het geheel zal omlijst worden door muzikale klanken, dus bent u in de gelegenheid, kom dan zeker langs.

Versteeg_snert_klein.jpg