U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Midweekse beke...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Midweekse bekerwedstrijden

Foto van
We hebben de komende twee weken weer te maken met midweeks vastgestelde wedstrijden. Dat was ook vorige week het geval, maar blijkbaar moeten we het iedere week weer onder de aandacht brengen dat wedstrijden vóór gaan op reguliere trainingen. Als er dus wedstrijden op de velden 1 en 3 vastgesteld staan (u kunt dat zelf zien op het wedstrijdprogramma, de velden staan er tegenwoordig bij) moet u er rekening mee houden dat u niet daar kunt trainen. Deze week hebben we zowel dinsdag als woensdag twee velden in gebruik, volgende week woensdag hebben we hetzelfde probleem. 

Het is niet een kwestie van informatie altijd aangereikt krijgen, u kunt het zelf ook ophalen door op de website het wedstrijdprogramma te bekijken. We kunnen er verder niets aan veranderen, het is zoals het is, we gaan uit van uw begrip.
van+der+HelmLabre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Flynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+GoedVermeij+Beheer+B.V.Handling+Company+MijdrechtVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\