U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Argon app van ...

Argon app van Mijn Club

Foto van Foto van Foto van
Het is gebleken dat veel van onze (nieuwe) leden nog niet op de hoogte zijn van de de MijnClub app van Argon waarbij u alle wedstrijdinformatie vanuit MijnClub ook op uw smartphone kunt inzien. Mijn Club is het programma dat we gebruiken om het wedstrijdprogramma, uitslagen en dergelijke op de website te tonen. In deze app wordt informatie gegeven over wedstrijden, afgelastingen, trainingsschema en dergelijke.

Om deze app te kunnen installeren op smartphone of tablet ga je naar

en volg de instructies over het gebruik van de app die op bijgaande afbeeldingen getoond worden.