U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Vernielingen

Vernielingen

Maandagavond jongstleden is in de wijk Proosdijland, met name in de Midrethstraat, rond de klok van 21.15 uur een groepje jongeren “actief” geweest met het vernielen van buitenspiegels van auto’s. Volgens een getuige ging het om jongeren met sporttassen, die op de fiets waren.

Er zijn mensen, die dan tot de conclusie komen dat deze jongeren wel eens aan onze vereniging verbonden zouden kunnen zijn en vandaar dat er contact is opgenomen met ons bestuur. Nu is er op basis van de huidige gegevens geen enkele actie mogelijk en is het natuurlijk ook zeer de vraag, of de veronderstelling wel juist is, maar toch willen we duidelijk stellen dat dergelijke acties door onze vereniging ten zeerste betreurd worden en mocht het ooit zo zijn, dat leden van de club bij zo een actie betrapt worden dan zal er niet getwijfeld worden om de noodzakelijke maatregelen te treffen, dit ter info.
Flynth+adviseurs+en+accountantsVerkaik+Holding+B.V.Vermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Labre+AdvocatenVan+ZuylenHandling+Company+MijdrechtZiekenhuis+AmstellandStichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmABN+AMRO+Bank+N.V.