U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Argon Sinterkl...

Argon Sinterklaasfeest

Op zondagochtend 26 november vindt het jaarlijkse terugkerende Argon Sinterklaasfeest weer plaats. Alle pupillen van O7, O8 of O9 zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Vanaf 9:30 word je bij Argon in sporttenue inclusief scheenbeschermers en voetbalschoenen verwacht. Met dank aan de coördinatoren Frank Verlaan en Mark Flapper beginnen we deze morgen met een Sinterklaastraining en een pepernotentoernooi. Na afloop duiken we met z’n allen vervolgens gezellig de kantine in. Natuurlijk hopen we ook dat Sinterklaas en zijn pieten zich deze ochtend nog even laat zien. Om 12:00 sluiten we dit festijn weer af en kan er eventueel van de douche gebruik gemaakt worden voor wie daar behoefte aan heeft.

Kom jij ook? Laat het dan even weten. Graag ontvangen wij uiterlijk zaterdag 11 november via de leiders jullie aanmelding. Voor de interne O7 jeugd kan dit bij Frank Verlaan.
Let wel: als je je aanmeldt, gaan wij er vanuit dat je die dag ook daadwerkelijk aanwezig bent. Andersom kunnen wij ook geen deelname garanderen als we geen aanmelding van je hebben ontvangen op bovengenoemde datum!

Natuurlijk weet Sinterklaas al bijna alles van je, maar heel misschien is er toch nog net dat ene dingetje op voetbalgebied, wat hij nou net vergeten is om in zijn grote boek te schrijven. Wellicht weet jij stiekem nog een geheimpje over één van je medespelers? Mogelijk heb je nog een kleine anekdote over een recente wedstrijd wat het vermelden waard is? Geef ook dit aan bij je leider en hij zal het aan ons doorgeven. Wellicht word jij op deze dag nog even extra in het zonnetje gezet! Ook de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, leiders en anderen betrokkenen mogen natuurlijk de nodige informatie doorgeven. Ook hier het verzoek om dit graag via de leiders naar ons te communiceren. Uit alle stukjes en anekdotes die binnenkomen, zal Sinterklaas een kleine selectie maken. Misschien wordt jij wel naar voren geroepen?

Uiterlijk zaterdag 11 november ontvangen we van alle leiders een email met de aanmeldingen en de aanvullingen voor het grote boek van Sinterklaas. Dit kan via ons welbekende emailadres evenementen@svargon.nl  Graag met vermelding van het betreffende team!

Graag tot zondag 26 november,

De evenementencommissie
Van+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+VeenbrinkHandling+Company+MijdrechtABN+AMRO+Bank+N.V.van+der+HelmPiton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.Ziekenhuis+AmstellandLabre+AdvocatenFlynth+adviseurs+en+accountantsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.