U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Voor vriendenp...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Voor vriendenprijs naar FC Utrecht - Excelsior

Foto van
Er komt weer een leuk teamuitje aan! Op 19 november speelt FC Utrecht thuis tegen Excelsior en bij deze Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van S.V. Argon tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Dat is één van de voordelen die je hebt als lid van RAC-club S.V. Argon:

Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – Excelsior voor € 7,50 een kaartje kopen. Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van € 12,50. En Argon profiteert mee, want per verkocht kaartje wordt door FC Utrecht 1 euro gestort in de clubkas!
Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via www.fcutrecht.nl/svargon   

Nog even in het kort: 
19 november, 14.30 uur, FC Utrecht – Excelsior.
Kaarten te koop voor leden van S.V. Argon voor € 7,50 (tot 16 jaar) en € 12,50 (volwassenen). En: €1 per gekochte kaart gaat de clubkas in. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten!

Namens FC Utrecht tot ziens in Stadion Galgenwaard op zondag 19 november!
Handling+Company+MijdrechtVerkaik+Holding+B.V.Vermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsvan+der+HelmPiton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenVan+Zuylen

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\