U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Jaarverslag be...

Jaarverslag beschikbaar

Voor geïnteresseerde leden die het jaarverslag graag voorafgaand aan de ALV van volgende week door willen nemen is dit natuurlijk beschikbaar. Het eenvoudigste is een mailtje sturen naar de secretaris, dan krijgt u een pdf bestand toegezonden per mail. Wie graag "ouderwets" het verslag in handen wil hebben om het door te lezen, kan zaterdag in de bestuurskamer terecht waar enkele exemplaren ter inzage zullen liggen.
van+der+HelmJumbo+VeenbrinkVermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsFlynth+adviseurs+en+accountantsReurings+Onroerend+GoedPiton+ConsultancyZiekenhuis+AmstellandLabre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Handling+Company+MijdrechtVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.ABN+AMRO+Bank+N.V.