U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Bekerloting: A...

Bekerloting: Argon thuiswedstrijd

Vanavond heeft de loting plaats gevonden voor de tweede knock out ronde van het districtsbekertoernooi en Argon heeft daarbij een thuiswedstrijd geloot, tegenstander is Zeevogels uit Egmond Binnen, uitkomend in de 3e klasse zondag.

Naar alle waarschijnlijkheid zal deze wedstrijd op 11 november gespeeld gaan worden en omdat het een zondagclub als tegenstander is kan uitgegaan worden van een aanvangstijd van 17.00 uur. In onderling overleg zou dat natuurlijk altijd nog kunnen veranderen.