U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Keeperstrainer...

Keeperstrainer vertrekt

De keeperstrainer van de diverse selecties, Glenn Berkelaar, heeft te kennen gegeven zijn contract bij de vereniging niet te verlengen. Glenn heeft de intentie om zich te verbeteren en zoekt daarom een nieuwe uitdaging op een hoger niveau.
Het bestuur van de afdeling veldvoetbal accepteert zijn beslissing, zeker omdat Glenn heeft aangegeven zich gedurende de rest van het seizoen volledig in te zetten om de diverse keepers naar een volgend level te begeleiden. Uiteraard wordt Glenn veel succes toegewenst in het verdere verloop van zijn loopbaan.
Piton+ConsultancyVan+ZuylenABN+AMRO+Bank+N.V.Vermeij+Beheer+B.V.van+der+HelmStichting+Ronde+Venen+FondsReurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Labre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkZiekenhuis+AmstellandVerkaik+Holding+B.V.