U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Nieuwjaarsrece...

Nieuwjaarsreceptie

Graag wensen we u op de eerste dag van het nieuwe jaar een op alle fronten geslaagd jaar toe en maken we nog even attent op de nieuwjaarsreceptie:

Traditioneel wordt de eerste zaterdag van het nieuwe jaar gebruikt voor het organiseren van de nieuwjaarsreceptie, waar u de andere leden van de club persoonlijk de hand kunt schudden en hen daarbij natuurlijk ook alle beste wensen kunt doen toekomen. Deze keer dus aanstaande zaterdag 6 januari vanaf 16.00 uur, u bent van harte uitgenodigd!
Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenZiekenhuis+AmstellandVan+ZuylenFlynth+adviseurs+en+accountantsVermeij+Beheer+B.V.ABN+AMRO+Bank+N.V.Reurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+Fondsvan+der+HelmHandling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyVerkaik+Holding+B.V.

ACTIEBLOK

BSO