U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Argon MO13-1 n...

Argon MO13-1 najaarskampioen

Met een imponerend doelsaldo zijn de Argonauten o.l.v. Marcel en Raymond officieel kampioen geworden! Het kan bijna niemand ontgaan zijn, want het gehele seizoen laten deze toppers hun voetbalkwaliteiten zien met dikke overwinningen als gevolg. Er was geen tegenstander te sterk, het dreamteam van Argon wist keer op keer het doel van de tegenstander te vinden door hun prachtige samenspel. Een zeer knappe prestatie zeker gezien de leeftijd van sommige spelers, die eigenlijk nog MO11 pupillen zijn. Individueel zijn alle spelers met stappen vooruitgegaan, een verdienste van deze kanjers en hun trainers, met als resultaat een ijzersterk team.

Wekelijks staan er dan ook vele toeschouwers langs de lijn om Argon aan te moedigen. Zo ook bij de laatste wedstrijd tegen Legmeervogels, helaas met hagelbuien en enorme kou, was iedereen vroeg uit de veren om de meiden toe te juichen in hun laatste wedstrijd van dit seizoen voor de winterstop. Na afloop was er in de kantine een feestje waar zij verrast werden met een welverdiende beker, glas champagne, rode roos en patatjes. De trainers werden bedankt voor hun inzet. Na de winterstop is de MO13-1 klaar voor een nieuwe start in een hogere klasse.

Handling+Company+MijdrechtVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenStichting+Ronde+Venen+Fondsvan+der+HelmPiton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.Venen+Into+BusinessVan+ZuylenJumbo+VeenbrinkJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.