U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Clinic met Sma...

Clinic met Smartgoals

Zeer binnenkort heeft Argon de beschikking over 4 sets Smartgoals, een heel mooi hulpmiddel bij trainingen. Deze uitbreiding van ons materiaal hebben we te danken aan een donatie van het Schipholfonds, zoals eerder gemeld op de site.

Om trainers kennis te laten maken met deze Smartgoals en inzicht te geven in de mogelijkheden wordt er op 3 januari een clinic gegeven door de leverancier Preausports. Deze clinic zal plaats vinden op het hoofdveld vanaf 19.45 uur tot ongeveer 21.15 uur, mochten de veldomstandigheden het niet toelaten dan zal worden uitgeweken naar de kantine, want zo multifunctioneel zijn deze Smartgoals inzetbaar.

De clinic is bedoeld voor ALLE (jeugd- en senioren-)trainers binnen onze vereniging, die na afloop van de clinic dan ook aan kunnen geven of zij deze Smartgoals voor de periode van één week willen reserveren. Op deze wijze kan iedereen binnen de club ook gebruik maken van deze aanvulling op het trainingsmateriaal. De coördinatie hiervan zal door Marco Bakker verzorgd worden.

Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u dit filmpje bekijken.

ACTIEBLOK

Voetbalschool