U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Update zaalvoe...

Update zaalvoetbal komend weekend

Aanstaande zaterdag en zondag worden er voor enkele leeftijdsklassen weer zaalvoetbaltoernooien georganiseerd. Plaats van handeling: sporthal De Eendracht, Hofland-Zuid.
Hieronder indelingen en speelschema zoals aangeleverd.

Op zaterdag zijn de JO8 en JO9 aan de beurt, de teamindeling vindt u hier.
Het speelschema van zaterdag vindt u hier.

Tijden: Starten om 10:00 en de laatste pot eindigt rond 13:00. We spelen wedstrijdjes van 10 minuten. Pauzes zullen we adhoc inlassen.

Zelf meenemen:
- Kleding
- Zaalschoenen. Let op; zaalvoetbal schoenen worden aangeraden. De meeste schoenen welke voor gym op school worden gebruikt glijden heel erg en dat is niet fijn voor de kids.
- Scheenbeschermers!
- Broodje / fruit, drinken

In onderstaande pdf bestanden vindt u de informatie voor zondag.

Dit artikel heeft de volgende bijlagen:

Indeling-zaalvoetbal_7jan2018-OCHTEND.pdf
Indeling-zaalvoetbal_7jan2018-MIDDAG.pdf