U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Geslaagd zaalv...

Geslaagd zaalvoetbaltoernooi

Op zaterdag 30 december werd in de middag het zaalvoetbaltoernooi voor de O13 pupillen georganiseerd in sporthal De Phoenix. Alle teams van de SV Argon O13 pupillen waren vertegenwoordigd door ruim 50 spelers die in 7 teams streden om de eerste plaats.

Het was een gelijk opgaand toernooi, waarin de uitslagen zeer dicht hij elkaar lagen. Daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijden. Iedereen bleef super gemotiveerd en vol enthousiasme voetballen! Tussendoor even pauze met een door SV Argon aangeboden glaasje fris en zakje chips.

Uiteindelijk ging Real Madrid er met de eerste plaats vandoor. Marwen Hanzouli, Nick van Scheppingen, Maurits Korver, Roy Zwaneveld, Sam Siegers, Evi Millenaar en Ricardo van Velzen van harte gefeliciteerd met de eerste plaats!

Al met al een een zeer mooie afsluiting van 2017!