U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Geanimeerde ni...

Geanimeerde nieuwjaarsreceptie

Foto van Foto van Foto van
Zaterdagmiddag was weer een mooi aantal Argonauten naar ons clubhuis getogen om daar de aanwezige clubgenoten persoonlijk de hand te schudden en alle goede wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. De Evenementensommissie had een en ander weer prima voor elkaar gekregen, de kantine zag er feestelijk uit en het noodzakelijke hapje en drankje werd weer als vanouds geserveerd.
Nadat iedereen zo ongeveer het rondje had gemaakt en de eerste kelen waren gesmeerd, nam als vanouds de voorzitter het woord om een blik op het voorbije jaar en wat dies meer zij te werpen. Voor hen die er niet waren is de tekst in bijlage toegevoegd, zodat een ieder zich op de hoogte kan stellen van wat via de microfoon tot de aanwezigen werd gezegd.

Na de woorden van de voorzitter werd in een prettige ambiance een heel goed begin gemaakt aan het nieuwe sportjaar, dat de vereniging hopelijk weer de nodige leuke momenten zal opleveren.

Dit artikel heeft de volgende bijlagen:

Nieuwjaarswoord voorzitter.pdf
Van+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Jumbo+Veenbrinkvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyFlynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsLabre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Ziekenhuis+AmstellandABN+AMRO+Bank+N.V.

ACTIEBLOK

Voetbalschool