U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Kantine zaterd...

Kantine zaterdagmiddag open

Het is nog winterstop, zaterdag staan er slechts twee oefenwedstrijden (uit) op het programma, maar voor de mensen die zin hebben in gewoon een gezellige middag is de kantine zaterdag open van 14.00 tot 18.00 uur. Leuke muziek, de kaarten liggen klaar, de dartpijltjes kunnen in het bord (of misschien net er buiten) gegooid worden om te oefenen voor het toernooi over twee weken en uiteraard is de bar open. Dus als u behoefte heeft om er even uit te zijn of vast weer een beetje te wennen: tot zaterdag!