U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Bekerwedstrijd...

Bekerwedstrijd

Foto van Foto van
Vanavond speelt Argon een wedstrijd in het kader van de districtsbeker, RKVV Velsen komt op bezoek. Een ontmoeting tussen twee ploegen, die allebei op hun niveau in een moeilijk parket zitten gezien de stand op de ranglijst, want ook Velsen bevindt zich in de onderste regionen van de 1e klasse zondag. In ieder geval wel een extra mogelijkheid voor coach Ron van Niekerk om de kwaliteiten van zijn spelersgroep beter in beeld te krijgen richting de belangrijke wedstrijd van aanstaande zaterdag.

In de tot nu toe gespeelde wedstrijden tussen de laatste 32 ploegen zijn diverse verrassingen te noteren (zie afbeelding), zo zijn de hoofdklassers Swift en Eemdijk gisteravond gesneuveld, hopelijk wordt Argon niet toegevoegd aan dit lijstje. Aanvang van de wedstrijd vanavond is 20.15 uur, u bent van harte uitgenodigd.

ACTIEBLOK

BSO