U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Argon JO13-4 n...

Argon JO13-4 naar midgetfootgolf

Foto van Foto van
Als voorbereiding op het nieuwe seizoen waarin Argon JO13-4 een klasse hoger gaat spelen vanwege het kampioenschap van het voorseizoen, zijn we met zijn allen gaan midget footgolfen in Nieuw Vennep.

Aangekomen in de hal konden de jongens zich eerst even uitleven in de voetbal arena of de snelheid meten hoe hard je een bal kan schieten. Lekker even uitrazen voordat het serieuze werk gaat beginnen. Midget footgolf is footgolf op een 18-holes midgetgolf baan ofwel korte technische baantjes waarbij de voetbal langs obstakels in een doel geschoten of gekopt moet worden. Een goede beheersing van de bal is noodzakelijk.
De jongens gingen aan de slag en dat leverde mooie momenten op voor de toeschouwers. Heel fanatiek werd er gespeeld met uiteindelijk 1 winnaar, Fabian. Tot slot nog lekker genoten van de patatjes en een snack.

Het was een leuke middag en via deze weg willen wij onze sponsor “de club van 100” hartelijk bedanken voor de bijdrage in de kosten.

ACTIEBLOK

BSO