U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Acties met FC ...

Acties met FC Utrecht /UPDATE

Foto van Foto van
In het kader van de samenwerking die wij als Argon hebben met FC Utrecht staan er in de komende periode twee heel leuke acties op het programma. Beide acties staan los van elkaar, maar we brengen u er in één bericht van op de hoogte.

Als eerste zal er bij Argon een clinic georganiseerd worden op woensdagmiddag 28 maart van 15.00 tot 17.00 uur, waaraan trainers van FC Utrecht hun medewerking zullen verlenen. Deze clinic is bedoeld voor spelers en speelsters van JO10 tot en met JO13, maar als er ruimte is kunnen zelfs JO8 en JO9 hun inschrijving beloond zien. Het maximaal toelaatbare aantal is 120 deelnemers, dus zorg dat je zo snel als mogelijk inschrijft via deze link. Want je wilt zo’n leuke en ook leerzame ervaring natuurlijk niet missen! DE SLUITINGSDATUM VOOR DE INSCHRIJVING IS 26 MAART!

Daarnaast is er een actie waarbij teams van Argon zoveel kaartjes als maar mogelijk is verkopen voor het bijwonen van de wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag op 8 april. Van elke verkochte kaart gaat er € 2,50 terug in de kas van Argon, dus daar wordt onze club ook beter van. En het leuke is, dat tijdens de rust van deze wedstrijd Argon JO13-1 deel zal nemen aan een latje trap competitie op het veld in het stadion! Hoe leuk is dat, om je eigen clubgenoten in het stadion hierbij aan te moedigen!

Hoe werkt het?
Noteer per team op de bijgaande bestellijst, die je kunt downloaden, hoeveel kaartjes er verkocht zijn: het aantal jeugdkaartjes tot 16 jaar (€ 7,50) en ouder (€ 12,50). Vermeld tevens je telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.
Deze gegevens lever je in op woensdag 28 maart tussen 18:00-19:30 uur in de bestuurskamer. Direct bij het inleveren van de gegevens betaal je de kaartjes. Zorg  s.v.p. dat je het totaalbedrag gepast meeneemt. Het team dat de meeste kaartjes verkoopt, wordt op de wedstrijddag met een gewone bus opgehaald en met de spelersbus van FC Utrecht teruggebracht. Let wel: het team dient zelf ook kaartjes te kopen (tip: teamuitje).

Woensdagavond 4 april kunnen de trainers/leiders deze kaartjes in hun bezit krijgen. Verzoek aan de trainers/leiders om deze aan de spelers te verstrekken.
Donderdagavond 5 april zal op deze website bekend worden gemaakt welk team de meeste kaartjes heeft verkocht en dus voor de wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag met een bus wordt opgehaald en vervolgens met  de spelersbus van FC Utrecht wordt teruggebracht naar Mijdrecht.

Uiteraard hopen we, dat beide acties een groot succes worden. Zorg dat je op tijd inschrijft voor de clinic en doe je stinkende best om samen met je teamgenoten kaartjes te verkopen, je hebt een leuk teamuitje naar een mooi stadion en ziet er clubgenoten latje trappen, misschien ga je zelfs met de spelersbus en de club wordt er ook nog eens beter van!!

Dit artikel heeft de volgende bijlagen:

Bestelformulier sv Argon.pdf