U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Basketball Dam...

nieuws

Laatst bijgewerkt op:

Basketball Dames 1 kampioen 3e klasse

Foto van
De dames van Argon Basketball zijn afgelopen maand kampioen geworden in de derde klasse. De laatste keer dat dit heeft plaats gevonden is alweer 4 jaar geleden. Het team wat steeds beter op elkaar ingespeeld raakt heeft slechts 1 wedstrijd verloren over het gehele seizoen. 

De kampioenswedstrijd moest worden gespeeld worden tegen het Utrechtse Bulls team dames 5. Een gezonde spanning was er bij de dames aanwezig aangezien er uit tegen deze dames hard gewerkt moest worden om tot een overwinning te komen. De dames waren de laatste wedstrijd geheel compleet aanwezig. Coach Nicole Booden die aan het begin van het seizoen nog twijfelde had het zwaar met de wissels, aangezien zij iedereen dezelfde speeltijd wilde geven.

Nu bleek  dat er een aantal tegenstanders niet aanwezig waren waardoor deze wedstrijd een stuk makkelijker gespeeld kon worden. In de rust was de stand 34-14 voor de dames van Argon Basketball. Ook de tribune die normaal niet of nauwelijks gevuld is tijdens de wedstrijden was voor die dag goed gevuld. De dames bedanken dan ook de aanwezige toeschouwers die dit tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt. Eindstand van deze wedstrijd  59-34. Marieke Gobée was topscoorder van de avond met 18 punten.
En aan het einde van de avond werd de overwinning gevierd en tevens afscheid genomen van teamgenoot Rianne Gortenmulder die haar carrière aan het maken is op de vrachtwagen in het buitenland.

De voorzitter van Argon Basketball kwam de dames feliciteren met de overwinning en iedereen werd die avond bedankt voor de bewezen diensten die de dames ook leveren voor de vereniging. Denk hier aan scheidsrechters, wedstrijdindeling, ledenadministratie. Hiervoor had hij voor iedereen een leuke attentie meegenomen. De dames waren enorm verrast met deze waardering. Aanwezige speelsters: Rianne Gortenmulder, Ingrid Zomer, Jola Machalska, Shirley Joan van Brederode, Liljan van der Wilt, Marieke Gobée, Ineke Spraakman, Marike van Putten en Femke Abrahamsen. Coach Nicole Booden.

Vindt je basketballen ook heel leuk kom dan gerust eens een kijkje nemen informatie is te vinden op de website via www.svargon.nl of neem contact op met Ineke Spraakman via basketball@svargon.nl
Reurings+Onroerend+Goedvan+der+HelmHandling+Company+MijdrechtVan+ZuylenJumbo+VeenbrinkJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Venen+Into+BusinessVermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyLabre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Stichting+Ronde+Venen+Fonds

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\