U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Hans van Dijk ...

Hans van Dijk mixed toernooi

Voor de 3e keer op rij organiseert Argon Basketball op 9 juni aanstaande het Hans van Dijk mixed toernooi in de Eendracht in Mijdrecht.

Dit toernooi draagt de naam van de overleden oprichter van de basketballafdeling bij Argon, Hans van Dijk. Vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur zullen alle spelers een aantal wedstrijden spelen. Zoals het woord al zegt betreft het een mix toernooi waarbij ALLE leden, vanaf onder 12 tot de heren 1, dames en recreanten spelers, maar ook de oude leden met elkaar spelen. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 10,00 hiervoor krijg je een maaltijd en een consumptiebon.

Heb je vroeger gebasketbald en lijkt het je leuk om mee te doen, meld je dan aan via basketball@svargon.nl