U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > KNVB begint me...

KNVB begint met Jeugdraad. Iets voor jou?

KNVB Jeugdraad: Speel jij jezelf in de selectie?

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud? En wil jij met de KNVB meedenken over het amateurvoetbal? Meld je dan nu aan voor de KNVB Jeugdraad!

Wat vind jij zo leuk aan het voetbal? En wat juist niet? Wat kan de KNVB in jouw ogen doen om voetbal nog beter te maken? En hoe kunnen verenigingen het leuk maken voor jongeren om vrijwilliger te worden? Kortom; heb jij een mening over voetbal en draai je er niet omheen? Sluit je aan bij de selectie en denk mee met de KNVB!

Wie zoeken ze?
Je bent enthousiast
Je raakt niet uitgepraat over voetbal
Je hebt goede ideeën over hoe voetbal nóg leuker kan worden voor jongeren
Je durft je mening te gevenJe bent een doorzetter
Je hebt voldoende tijd

Wat doen de leden van de KNVB Jeugdraad?
Actief meedenken over hoe we het voetbal nog leuker kunnen maken voor de jeugd
Advies geven over campagnesMeehelpen tijdens evenementen
Minimaal één keer per kwartaal op bezoek bij de KNVB Campus

Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt een kijkje in de keuken van de KNVB
Je krijgt de kans om mee te denken over het voetbal
Je bezoekt minimaal één evenement van de KNVB
En het staat natuurlijk goed op je CV!

Goed om rekening mee te houden
Iedereen tussen de 13 en 18 jaar die voldoet aan het profiel kan zich aanmelden voor de selectieprocedure van de KNVB Jeugdraad. De KNVB zoekt deelnemers die minimaal één jaar (en maximaal drie jaar) willen meedoen. Wanneer je in de KNVB Jeugdraad zit en 18 jaar bent geworden, kan je helaas niet nog een jaar deelnemen. De KNVB Jeugdraad komt minimaal één keer per drie maanden op de KNVB Campus bij elkaar.

Selectiedag op zaterdag 16 juni
Uit alle aanmeldingen wordt een aantal jongeren geselecteerd die uitgenodigd worden voor de selectiedag. Deze vindt plaats op zaterdag 16 juni van 10.00 uur tot 15.30 uur op de KNVB Campus in Zeist.

Hier vind je de mogelijkheid om je aan te melden.

Reurings+Onroerend+GoedPiton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.Labre+AdvocatenStichting+Ronde+Venen+Fondsvan+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Handling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.