U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Hoeve Landzich...

Hoeve Landzicht Nieuwer Ter Aa

ADVERTORIAL

De raakvlakken tussen Hoeve Landzicht en SV Argon liggen dicht bij elkaar als we het hebben over sportiviteit en gezelligheid. Monique en Michel Nijman hebben de Hoeve een volledige metamorfose laten ondergaan door de zaak grondig te verbouwen. Vroeger bekend als pannenkoekenhuis is het tegenwoordig een locatie waar u terecht kunt voor vergaderingen, familiedagen, feesten, partijen met en zonder activiteiten. Daarnaast een geweldige trouwlocatie met keus uit diverse ruimtes.

Dat het nieuwe concept aanslaat hebben ze inmiddels gemerkt bij Hoeve Landzicht. Door de vele boekingen zijn zij hard op zoek naar jongeren die een sportieve bijbaan zoeken om de vele activiteiten te begeleiden. Monique en Michel hopen bij onze vereniging deze sportieve jongeren te vinden. Daarnaast zijn er ook mensen nodig voor de bediening, keuken etc. Heb je dus zin om de handen uit de mouwen te steken, in een leuk team te werken en nog een aardig (zak) centje te verdienen neem gerust contact op.

Om u kennis te laten maken met Hoeve Landzicht is er speciaal voor Argon een 10% kortingsregeling overeengekomen. Boekt u een arrangement dan gaat van de rekening 10% af. Dit kan aardig oplopen op het moment dat u bijvoorbeeld met uw team een sportief arrangement boekt of gaat voor een ander evenement.

Hoeve Landzicht is te bereiken op het adres Oukoop 22 te Nieuwer ter Aa onder telefoonnummer 0294-234070. Het mailadres is info@hoevelandzicht.nl en de website www.hoevelandzicht.nl .
Labre+AdvocatenFlynth+adviseurs+en+accountantsHandling+Company+MijdrechtVerkaik+Holding+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyZiekenhuis+AmstellandVermeij+Beheer+B.V.Van+ZuylenReurings+Onroerend+GoedJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.ABN+AMRO+Bank+N.V.