U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Selectienieuws...

Selectienieuws

Foto van Foto van
Het is weer enige weken geleden, dat u bent bijgepraat, dus volgt hier de laatst bekende informatie.

Nieuw bij de selectie van het volgende seizoen zijn:

Rinaldo O’Neil, afkomstig van sv Huizen. Deze keeper heeft in het verleden ook gespeeld voor o.a. FC Omniworld, OFC en Katwijk en gaat de concurrentie aan met onze huidige doelmannen om het daarbij de trainer zo lastig mogelijk te maken om tot een keuze te komen.

Aatif el Bouny, afkomstig van AVV Alphen. Staat momenteel op een verdedigende positie, maar kan op meerdere plekken uit de voeten. Aatif wil graag proberen of hij ook op het niveau van de 1e klas uit de voeten kan.

Naast deze nieuwe gezichten heeft Ian Refos aangegeven, ook volgend seizoen aan de Hoofdweg actief te zijn en heeft ook Patrick Lokken besloten (na overwegingen à la Robin van Persie) nog een jaartje aan zijn imposante loopbaan toe te voegen.

Daar staat het vertrek van Abdelhamid Rida tegenover, want hij heeft aangegeven dichter bij huis in Almere te gaan voetballen bij Waterwijk. Een niet onlogische beslissing, we wensen hem bij zijn nieuwe club veel succes toe.

Maar, vanuit de opleiding komt een heel mooi bericht, want zoals de zaken er op dit moment voorstaan, zullen er zeker 11, maar mogelijk zelfs 14 spelers uit de selectie van onze JO19 doorstromen naar de selecties van 1, 2 en 3 van het volgende seizoen! Dat is een bijzonder hoog getal, waar we als vereniging niet alleen heel blij mee, maar ook zeer trots op mogen zijn. We wensen al deze doorstromers een goed vervolg van hun sportieve loopbaan bij Argon toe!