U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > Nog meer geleg...

Nog meer gelegenheid om te passen

Omdat het aantal leden, dat tot nu toe gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheden om de nieuwe kleding van Adidas te passen en tegen gereduceerd tarief te bestellen, zeer de moeite waard is geweest is besloten dat er deze week ook weer twee maal de kans wordt gegeven om het nieuwe tenue aan te schaffen.

Op zowel dinsdag 12 juni als donderdag 14 juni kunt u tussen 19:30 en 20:30 uur weer terecht in de bestuurskamer om nog te profiteren van de extra korting, die door Intersport Twinsport wordt verleend. Bent u nog niet geweest, pak dan een van deze kanen met beide handen aan!