U bent nu hier: Homepage  > Nieuws  > RABO Fietstoch...

RABO Fietstocht 2018 groot succes!

Foto van Foto van Foto van Foto van
De oproep om ook dit jaar weer mee te doen aan de jaarlijkse Rabo Fietstocht is door velen gevolgd. Zaterdag 9 juni om 9.00 uur was het al een drukte van belang bij de diverse Rabobank kantoren binnen de regio. Ook het bankteam van Mijdrecht stond in de startblokken om er weer een geslaagde dag van te maken.

Voorzien van de nodige proviand en onder perfecte weersomstandigheden konden de deelnemers starten voor de 12, 30 of 100 kilometer. Afhankelijk van de afstand waren er stempel-/rustpunten in Mijdrecht, Kockengen, Woerden, Bodegraven, Zegveld, en Waverveen. Welke afstand er ook gefietst werd, het bleek maar weer hoe mooi het Groene Hart is.

Gelijk aan andere edities kon er ook dit jaar weer wat euro’s verdiend worden voor de vereniging. Het door Argon genomen initiatief om een deel hiervan weer terug te geven aan de deelnemers was niet alleen een unieke actie maar ook succesvol. Veel deelnemers hebben hier gebruik van gemaakt en zo kan er gesproken over een win-win-win situatie. Deelnemers, Argon en de Rabobank waren dan ook de grote winnaars.

Een dankwoord naar onze hoofdsponsor Rabobank voor de gehele organisatie is zeker op zijn plaats. Maar laten wij vooral ook niet alle vrijwilligers vergeten die betrokken zijn geweest bij dit evenement. Zonder die vrijwilligers was dit allemaal niet mogelijk geweest.
van+der+HelmJumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.Van+ZuylenHandling+Company+MijdrechtStichting+Ronde+Venen+FondsReurings+Onroerend+GoedPiton+ConsultancyLabre+AdvocatenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.